Lohjan Tenoripäivien Tangokaraoke käynnistyy 22.4. Pääpalkintona 1.000 €!

Lohjan Tenoripäivät

Tangokaraoke

Lohjan Tenoripäivien Tangokaraoke käynnistyy 22.4. Pääpalkintona 1.000 €!

Lohjan Tenoripäivien Tangokaraoken alkukarsinnat alkavat paikallisissa ravintoloissa

Lohjan Tenoripäivät järjestää kaikelle kansalle Tangokaraoke -kilpailun. Alkukarsintoja käydään jo kevään aikana kahdeksassa ravintolassa uuden Lohjan alueella sekä Nummelassa. Ensimmäinen alkukarsinta on perjantaina 22.4. Ravintola Tuuheikossa Sammatissa. Tervetuloa kaikki innokkaat heti alusta asti mukaan musiikin matkalle Tangojen maailmaan!

Lohjan Tenoripäivien Tangokaraoke on avoin harrastajille suunnattu karaokekilpailu. Karaokeisäntänä toimii alan konkari Jukka Lehtonen ja tuomaristo koostuu karsintapaikkojen henkilökunnasta sekä alan taitajista. Osallistua voivat täysi-ikäiset nais- ja mieslaulajat.

Tangokaraoken alkukarsintakilpailussa lauletaan vain tangoja ja laulettavana on kaikki kyseisen alkukarsintapaikan karaokekoneessa olevat tangot. Valikoima voi siis vaihdella ravintoloittain. Tangokaraoken alkukarsintakilpailuun voi osallistua useammassa, vaikka kaikissa alkukarsintapaikoissa. Tangokaraokekarsinnan osuus sijoitetaan normaaliin karaokeiltaan.

Tangokaraoken alkukarsintakilpailuun voi ilmoittautua ennakkoon täyttämällä ravintolassa ilmoittautumiskaavakkeen etukäteen tai alkukarsintailtana ennen kilpailun alkua. Alkukarsinnasta pääsee jatkoon laulajien tasosta riippuen paras tai parhaat laulajat semifinaaliin 13.7.2016 Lohjan iltatorille. Semifinalisteista julkaistaan nimet ja kuvat sosiaalisessa mediassa sekä mahdollisesti Lohjan Tenoripäivien internetsivuilla. Tangokaraoken finaali on lauantaina 20.8.2016 Lohjan torilla. Tenoripäivien Tangokaraoken voittaja palkitaan 1.000€ rahapalkinnolla ja mahdollisuudella laulaa Arriba! Big Band -yhtyeen solistina yhteisesti sovitussa konsertissa.

Lohjan Tenoripäivien Tangokaraoken alkukarsintapaikat:
pe 22.4.2016 Ravintola Tuuheikko, Sammatti
pe 29.4.2016 Ravintola Ned Kelly´s, Nummela
ke 4.5.2016 Pub Pilvenhattara, Nummela
pe 6.5.2016 Ravintola Petteri, Virkkala
pe 13.5.2016 Ravintola Ryysyranta, Lohja
pe 20.5.2016 Ravintola Wanha Vaunu, Lohjan asema
la 21.5.2016 Pusulan Krouvi, Pusula
la 11.6.2016 Unkan baari, Karjalohja

ke 13.7.2016 klo 17 Semifinaali Lohjan iltatorilla
la 20.8.2016 klo 12 Finaali Lohjan torilla

Lisätietoja Lohjan Tenoripäivien Tangokaraokesta: Jukka Lehtonen 0400 841 469.

Katso tästä Tenoripaivien_Tangokaraoke_kilpailukappaleet_2016

 

HARJOITTELE TANGOKARAOKEA KOTONA MUVIKA KARAOKE -PALVELUN AVULLA ILMAISEKSI KUUKAUDEN AJAN!

Kaikki kilpailussa käytettävät kappaleet on saatavana kotikäyttöön esimerkiksi harjoittelua varten Muvika Online Karaoke -palvelusta. Voit tutustua palveluun osoitteessa www.muvika.com. Muvika Karaoke on uusi netissä toimiva kotikaraoke. Sillä saat käyttöösi tuhansia karaokekappaleita yhdellä edullisella kuukausimaksulla ilman sitoumuksia.

Palvelua voi kokeilla ilmaiseksi yhden kuukauden ajan.

Valittavissa on myös helppo kahden vuorokauden kertatilaus. Muvika Karaoke -palvelua voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja kännykällä. Palvelussa on kaikki tärkeimmät karaokeominaisuudet, kuten etenevä tekstitys, sävelkorkeuden säätö, kappalehaku ja soittolistatoiminnot. Käytössäsi on jatkuvasti koko tuhansien kappaleiden valikoima, johon uudet hitit päivittyvät automaattisesti. Kaikki kappaleet Muvikan palvelussa ovat korkealuokkaisia lisensoituja karaokevideoita. Eniten kappaleita on suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Screenimainos Muvika-iskulauseet-ja-misu-2

 

 

 

LOHJAN TENORIPÄIVIEN TANGOKARAOKE -KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Lohjan Tenoripäivien Tangokaraoke on avoin kolmivaiheinen harrastajille suunnattu karaokekilpailu. Kilpailun järjestää Lohjan kaupungin kulttuuripalvelut.

2. Osallistua voivat täysi-ikäiset nais- ja mieslaulajat. Osallistujan asuinpaikkaa ei ole rajattu.

3. Tangokaraokekarsinta sijoitetaan osallistuvien ravintoloiden normaaliin karaokeiltaan. Tarkemmat ajankohdat selviävät ravintoloista.

4. Tangokaraoken alkukarsintakilpailuun voi ilmoittautua ennakkoon täyttämällä ravintolassa ilmoittautumiskaavakkeen etukäteen tai
alkukarsintailtana ennen alkukarsintakilpailun alkua.

5. Tangokaraoken alkukarsintakilpailuun voi osallistua useammassa kuin yhdessä, vaikka kaikissa alkukarsintapaikoissa.

6. Tangokaraoken alkukarsintakilpailussa lauletaan vain tangoja. Laulettavana on kaikki ko. paikan karaokekoneessa olevat tangot.

7. Tangokaraoken alkukarsinnasta pääsee tuomariston päätöksellä ja laulajien tasosta riippuen alkukarsintapaikkojen paras / parhaat laulajat jatkoon 13.7.2016 järjestettävään semifinaaliin.

8. Tangokaraoken finaali on Tenoripäivien toritapahtuman yhteydessä 22.8.2016.

9. Tangokaraoken alkukarsinnasta jatkoon päässeet saavat tunnustuksena Lohjan Tenoripäivien teeman mukaan painetun T-Paidan.

10. Järjestäjällä on oikeus julkaista Tangokaraoken alkukarsinnasta jatkoon päässeistä nimet ja kuvat internetissä sekä sosiaalisessa mediassa, sekä sopimuksen mukaan mahdollisissa muissa kanavissa.

11. Tenoripäivien Tangokaraoken voittaja palkitaan 1.000 € rahapalkinnolla ja mahdollisuudella laulaa Arriba! Big Band -yhtyeen solistina yhteisesti sovituilla keikoilla.

12. Järjestäjä vastaa voittajan pääpalkinnon lakisääteisistä sivukuluista. Palkkiosta (1.000 €) pidätetään ennakonpidätys voittajan verokortin mukaisesti.

13. Järjestäjä varaa itsellään oikeuden muutoksiin tapahtumapaikkojen ja -aikojen suhteen. Muutoksista tiedotetaan Lohjan Tenoripäivien internetsivuilla www.tenoripaivat.fi